Varovanje zasebnosti

null

Podjetje Bellevue Living, družba za razvoj nepremičnin, d.o.o. (v nadaljevanju: investitor) se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletne strani v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov in v ta namen podaja naslednjo izjavo o varstvu osebnih podatkov. Investitor bo zbiral in uporabljal vaše osebne podatke samo na podlagi podatkov, ki nam jih boste sami posredovali preko spletne strani (prijava na e-novice, naročilo na klic ali na ogled), preko e-pošte na info@bellevue-living.si ali na podlagi vašega pisnega ali ustnega dovoljenja in podpisane seznanitve z namenom posredovanja podatkov ter časom trajanja shranjevanja osebnih podatkov. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna in jo lahko na isti način, kot ste jo podali, tudi kadarkoli prekličete. Imate tudi pravico do dostopa do podatkov, do popravka, do izbrisa (»pravica do pozabe«), do omejitve obdelave, do ugovora o obdelavi, do prenosljivosti podatkov ter do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Za uveljavljanje pravic se lahko posameznik s pisno izjavo obrne na naslov Bellevue Living, družba za razvoj nepremičnin, d.o.o., Frankopanska ulica 5, 1000 Ljubljana ali z elektronskim sporočilom na naslov info@bellevue-living.si. Investitor bo zbrane osebne podatke uporabil za potrebe nakupa in rezervacije stanovanj, rezervacije poslovnih prostorov ali obveščanje o naši ponudbi . Družba lahko zbrane osebne podatke uporabi tudi za izboljšanje uporabe spletne strani ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletne strani. Investitor osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bo uporabljal v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnikov spletne strani ne bo razkril tretjim nepooblaščenim osebam. Investitor bo upošteval in izvajal vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov z namenom, da se posredovani osebni podatki zaščitijo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami. Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo spletno stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletno mesto in shranjevanje kontaktnih informacij in osebnih podatkov za kasnejše obiske našega spletnega mesta. S tem, ko uporabljate to spletno stran, hkrati soglašate s pridobivanjem in uporabo informacij na način, ki je določen s to izjavo o varstvu osebnih podatkov in obenem potrjujete, da ste seznanjeni z možnostjo, da investitor to izjavo po lastni presoji in brez predhodnega obvestila občasno spremeni, prilagodi, doda ali odstrani oziroma drugače posodobi.

Omejitev odgovornosti

Spletna stran www.bellevue-living.si je vzpostavljena z namenom ponuditi informacije o stanovanjsko-poslovnem objektu Bellevue Living. Vsebine spletne strani so informativnega značaja in investitor ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletne strani povzročena kot posledica uporabe objavljenih informacij. Uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Investitor bo z vzdrževanjem vsebin spletne strani skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Investitor si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave z drugimi spletnimi mesti. Investitor ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in za vsebino teh spletnih mest.

Vse informacije in podatki, ki so uporabniku dosegljivi na tem spletnem mestu ne predstavljajo pravno-formalne ponudbe in so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen v primerih, kjer je to eksplicitno navedeno.

Avtorske pravice

Copyright © 2019, S Bellevue Living, družba za razvoj nepremičnin, d.o.o. Vse pravice pridržane. Vse informacije, teksti in podobe na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.