BELLEVUE LIVING

null

Osnovne informacije in opis

Soseska Bellevue Living je zasnovana trajnostno in je pisana na kožo sodobnega, urbanega sloga življenja, ki privlači tako milenijce, pare, ki cenijo skupni čas, kot tudi sodobne družine in aktivne seniorje. Vaš pogled pa bi vsekakor morala pritegniti dejstva, našteta spodaj. Poskrbeli smo, da bo vaš novi dom na zgodovinski lokaciji v Stari Šiški, nasproti zelene oaze Tivolija, pa kljub temu le korak od središča mesta. Četudi je vaše domovanje stanovanje, naj to ne predstavlja omejitve. Vsaka enota ima košček odprtega prostora, sredi mesta pa smo poskrbeli tudi za udobje, ki ga navadno uživajo prebivalci hiš. V mezaninu smo kreativno posegli v prostor in našim stanovalcem postregli z zeleno površino, vrtom, kjer se bodo prebivalci v miru sprostili, poklepetali, na urejenem igrišču pa svoje otroke brezskrbno prepustili igri in domišljiji. Vrt bo brez dvoma v veliko veselje tudi domačim ljubljenčkom . Vam danes ni do kuhe? Prav, v restavraciji spodaj je izbira odlična. Sicer pa vse, kar je potrebno za okusen vsakdanji obrok in osnovne potrebe, lahko nakupite kar v copatah. Bellevue Living nudi lokale za osnovno oskrbo. Če pa se odločite, da je danes dan, ko bo zaživel gurmanski kotiček vašega doma, vas čaka pokrita nakupovalna ulica z osrednjim pokritim atrijem. V dvoetažni parkirni hiši smo zagotovili zadostno število parkirnih mest in omogočili preprost dostop. V garaži so tudi mesta za električna vozila s polnilnicami.

Osnovne tehnične informacije

Stanovanja bodo opremljena z naprednimi sistemi za zagotavljanje kvalitetnega bivalnega okolja. Za ugodno bivalno klimo bo poskrbljeno z nizkotemperaturnim sistemom talnega ogrevanja, isti sistem bo uporabljen tudi za hlajenje prostorov. V vsakem stanovanju bo nameščena stanovanjska toplotna postaja, ki bo glede na potrebe stanovalcev, stanovanje oskrbovala s toploto ali hladom. Za pripravo tople sanitarne vode bo skrbel visoko učinkovit toplotni izmenjevalec – potrebe po velikih in nerodnih zalogovnikih ne bo več. Za vedno svež zrak brez nepotrebnega odpiranja oken, bo poskrbel centralni prezračevalni sistem. V bivalne prostore se bo preko centralne prezračevalne naprave, dovajal očiščen in ustrezno razvlažen zrak. Odpadni zrak se bo odvajal preko servisnih prostorov (kopalnica, stranišče, utility). Prezračevalna naprava bo nadgrajena s toplotnim izmenjevalcem, ki bo skrbel za energetsko vzdržno prezračevanje. Na tak način bodo stanovanja vedno prijetno sveža. Bivalna izkušnja v stanovanjih bo nadgrajena s premišljeno zasnovanimi električnimi in komunikacijskimi instalacijami. Spusti za svetila bodo omogočali namestitev svetilk po lastnem izboru, na voljo bo dovolj električnih priključkov, da vam ne bo potrebno uporabljati podaljškov in razdelilcev. V stanovanjih bo moč, glede na želje stanovalcev, zagotoviti tako žični kot brezžični signal. Instalacije bodo primarno v službi stanovalca in ne obratno, zato bodo inteligentne le do mere, ki se je skozi izkušnje pokazala za smiselno.

Materiali in oprema

Izjemno skrb smo posvetili načrtovanju domovanj in ponudbi različnih slogov sodobnih interiernih zasnov. Z uporabo materialov vrhunske kakovosti proizvajalcev, kot so Gessi, Florim, Antnio Lupi in drugi, ustvarjamo novo filozofijo domačega okolja s široko ponudbo izdelkov, slogov, modelov in novih rešitev za namestitev, ki nudijo neomejeno svobodo pri oblikovanju, najnaprednejšo tehnologijo in značilno italijansko mojstrsko izdelavo.