OKOLICA

null

Narava

null

Vdihnite naravo, začutite svežino zelene okolice in uživajte v čudovitih razgledih na bližnji park Tivoli, ki povezuje staro mestno jedro Ljubljane in območje Spodnje Šiške. Ta naravna pljuča mesta so prekrasna oaza v vseh letnih časih. Park združuje prednosti mestnega življenja in zdravo okolje, da lahko sprostite svoje telo in duha.

Infrastruktura

null

Lokacija omogoča hiter in enostaven dostop do prometnih povezav (avtobus, vlak, taksi), ki vas lahko popeljejo v mestno središče, po vsej državi ali na destinacije v tujini. Glavna bolnišnica, UKC Ljubljana, se nahaja 2,4 km jugovzhodno. V neposredni bližini lokacije so osnovne šole in vrtci. Poleg tega imate takojšen dostop do številnih barov in restavracij ter do svežih pridelkov na tržnici Šiška. Območje Šiške je znano tudi po kulturnih dejavnostih. Center urbane kulture Kino Šiška leži manj kot 1,4 km od kompleksa, od lekarne in pošte pa vas loči manj kot kilometer.

Ljudje

null

Lokacija kompleksa Bellevue Living je idealna za vse, ki želijo izkusiti urbani življenjski slog mesta in biti obenem blizu narave. Obkroženi boste z ljudmi, ki cenijo kakovost življenja v mestu in zdravo okolje, ki ga nudi bližnja narava. Lahko bi rekli, da je Ljubljana klobuk, območje Šiške in njeni prebivalci pa so cvetlice.

Bivalno okolje

null

Okolica kompleksa Bellevue Living je popolna za jutranji tek, nakupovanje pridelkov na tržnici Šiška, kosilo v bližnji restavraciji, obisk kulturnih prireditev v bližnjem Centru urbane kulture Kino Šiška ali preprosto uživanje življenja v domačem okolju. Z vsemi možnostmi, ki si jih lahko zamislite in so na voljo le nekaj korakov stran, je Bellevue Living popolno bivalno okolje za vas in vaše najdražje, da skupaj spišete novo zgodbo v življenju.